Gratis voor alle versies van XAF en XAS !
Vanaf 0.00 euro.

Invantive Data Hub

Geautomatiseerd verwerken van XML Auditbestanden

Invantive Data Hub is servergestuurde software waarmee u gegevens uit talrijke bronnen geautomatiseerd kunt verwerken. Met Data Hub kunt u met de gratis Open Data licentie bijvoorbeeld talloze XML auditbestanden tegelijk verwerken of analyses op basis hiervan e-mailen aan proceseigenaren. De server-modus maakt Invantive Data Hub ideaal voor gebruik in serveromgevingen en geplande activiteiten in een rekencentrum.

Door de compatibiliteit met de populaire Invantive scripttaal en Invantive UniversalSQL kunt u gemakkelijk bedrijfsprocessen die u ontwikkeld heeft met andere Invantive producten verplaatsen naar een serveromgeving. Naast het grootschalig uitwisselen van gegevens kunt u ook rapporten in Excel en andere formaten vullen met gegevens uit XML auditbestanden.

De servermodus maakt het mogelijk om Invantive Data Hub te starten vanuit batchbestanden, de Windows Taakscheduler of crontab (MacOS, Linux). De audit- en loggingfaciliteiten zorgen voor een verifieerbare werking.

De connectors voor XAF en XAS-bestanden vallen binnen de 'Open Data' editie, en zijn daardoor onbeperkt te gebruiken. De overige auditbestandformaten kennen enkele restricties bij gebruik met een gratis licentie.

Optimaliseer uw processen met XML auditbestanden

Invantive Data Hub biedt u de volgende voordelen om uw processen te optimaliseren:

  • Gepland grootschalig gegevens verwerken vanuit XML auditbestanden.
  • Servermodus en commandoregelgestuurde operatie voor gebruik op Windows, Linux en MacOS servers.
  • Compatibel met Invantive scripttaal en Invantive UniversalSQL.
  • Verspreid rapporten in PDF, SQL, CSV, Excel en XPS formaat.
  • Uitbreidbaar replicatie in SQL Server en andere databases met Invantive Data Replicator (betaald).